Stenløse Syd - Sjælland
De kommende boliger får en unik beliggenhed midt i et stort naturområde, kun 30 km. fra Rådhuspladsen. Bebyggelsesplanen er udformet med særlig interesse for en karakterfuld tilpasning til området. Et veludviklet vej- og stinet sikrer nem adgang til kollektiv trafik, indkøbsmuligheder, skole og idræt.

Boligerne bliver opført med stor omtanke for kvalitet, nytænkning og udvikling og opføres derfor, så de vil få et nedsat forbrug af energi og drikkevand. Eksempelvis opsamles regnvand til toiletskyl.

Bebyggelsen, som består af 1-plans dobbelthuse med mulighed for tilvalg af Belvedere/1. sals værelse. I tæt relation til bebyggelsen placeres et fælleshus med forsamlingslokale, køkken, gæsteværelser, etc., med tilhørende terrasse til arrangementer, såsom petanque.

Bebyggelsen består af 3 typer boliger på henholdsvis 77,1m², 98,1 m² (standard) og 132,0m². Disse er udført af gedigne, holdbare og miljøvenlige materialer, hvor der er lagt stor vægt på, at boligerne har gode lysforhold og et godt indeklima, ligesom de er lette at vedligeholde.

Til alle boliger medfølger redskabsrum, carport og mindre haveanlæg med terrasse.

Boligerne forventes opført i år 2006 til indflytning primo 2007.

Boligerne sælges af ejendomsmægler Lars Bern, Lokalbolig i Stenløse. Se detaljeret tegninger, salgspriser mm. på lokalboligs hjemmeside.

» Klik her

Mere om samme emne
»Nyt fra byggepladsen
»Slideshow: Sæt dit personlige præg på boligen