Tømrer
Hovedaktiviteten er lagt på fagentrepriser. Skt. Knudsgades Tømrer & Snedker forretning udfører ombygnings- og renoveringsopgaver, nybyggeri samt reparations- og vedligeholdelsesopgaver for erhvervsvirksomheder, private og offentlige bygherrer.

Skt. Knudsgades Tømrer & Snedker forretning råder over en velkvalificeret stab af dygtige og engagerede medarbejdere, der er specialister inden for hvert deres område. Vi råder ligeledes over flere meget veludstyrede servicebiler, der er klar til at rykke ud til enhver tid.

Det betyder, at vi kan dirigere den rette mand ud til en given opgave, og således bliver de fleste opgaver løst på stedet - hurtigt, effektivt og økonomisk.

Det er fundamentet for firmafilosofien i Skt. Knudsgades Tømrer & Snedker forretning, der kombinerer hæderkronede håndværkstraditioner med moderne ledelsesprincipper.Kvalitet hænger nøje sammen med medarbejdernes indstilling til arbejdet. Derfor stræber vi mod fortsat at være en attraktiv og nytænkende arbejdsplads, der tiltrækker seriøse og ansvarsfulde medarbejdere.